trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaLesno obdelovalni strojiKategorija "Zajeralne žage"

Zajeralne žage

Tisti, ki se bodisi profesionalno bodisi zgolj ljubiteljsko ukvarjate z obdelavo lesa, vam je zajeralna žaga zagotovo znana naprava, ki navdušuje s svojo natančnostjo, vsestranskostjo in praktičnostjo. Gre za vrsto žage, ki jo lahko uporabljate za žaganje tako masivnega lesa kot lesnih izdelkov, obnese pa se tudi pri obdelovanju materialov drugih vrst, na primer ustreznih umetnih mas. Najpomembnejša značilnost, ki jo ima zajeralna žaga, je zagotovo natančno žaganje pod točno določenimi koti, kar je primerno tako za industrijsko kot domačo rabo. Naprava je zmogljiva in hkrati dovolj majhna ter s tem tudi zelo priročna. Kaj še morate vedeti o zajeralni žagi?

Preberi več

Takšna žaga je zaradi svojih dimenzij in lahkotnosti preprosto prenosljiva. Z eno roko jo lahko odnesete v prevozno sredstvo in na drugo lokacijo, seveda pa jo lahko po mili voljo prestavljate tudi v domači delavnici ali po okolici svojega doma. Zato jo lahko uporabljate dobesedno tam, kjer jo tudi potrebujete – priklop na električno energijo pa seveda zahteva. A z ustreznim podaljškom je mogoče vse. Zajeralna žaga je vsestranska tudi zato, ker lahko z njo obdelujete tudi zelo široke obdelovance, opremljena pa je tudi z laserjem, ki omogoča še natančnejši odrez. Žaga je nastavljiva, ima pa tudi različne funkcije, zaradi katerih je delo z njo še bolj preprosto, hitro, zlasti pa varno. Preverite našo ponudbo in izberite najprimernejšo zajeralno žago za svoje potrebe. Ko jo boste enkrat imeli, si dela brez nje skorajda ne boste mogli več predstavljati, seveda pa vam pri izbiri lahko tudi pomagamo, saj smo s tega področja dovolj izkušeni, da vam lahko podamo dober nasvet.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Izbira je le vaša

V naši ponudbi so na voljo različne žage, ki omogočajo natančno in zanesljivo obdelavo. V kolikor takšne žage ne bi uporabljali profesionalno, vam svetujemo izbiro enega od osnovnejših modelov. Če zajeralno žago kupujete za bolj profesionalno in vsakodnevno rabo, pa svetujemo model KGT 305 M, ki navdušuje s svojimi nadstandardnimi lastnostmi. Med drugim so tu mehanizmi zagotavljanja varnosti še boljši, vsebuje mizno funkcijo za ravne reze, na voljo ima več vodil in primerne podaljške, skratka vse tisto, kar potrebujete za res natančno obdelavo, ki jo zagotavlja le kvalitetna zajeralna žaga. Stopite v stik z nami, pri izbiri vam lahko pomagamo.

Preberi več

Kako izbrati najboljšo zajeralno žago?

Ob nakupu zajeralne žage se vprašajte, za kaj in kako pogosto jo boste uporabljali. Če bo takšna žaga vaša zvesta spremeljevalka tako v delavnici kot na terenu, je vsekakor bolje izbrati nekoliko naprednejši model z močnim motorjem in dodatnimi funkcijami, ki omogočajo res vsestransko uporabo tega električnega orodja.

Ali je uporaba zajeralne žage varna?

Takšna žaga ima vgrajene mehanizme, ki skrbijo za varnost: spone za dobro pritrjevanje obdelovanca, zaščita pred nenamernim vklopom, blokada vretena … Seveda pa boste za varnost najbolje poskrbeli sami – tako, da boste žago uporabljali v namene, za katere je ustvarjena.

Koliko stanejo kvalitetne zajeralne žage?

Že za nekaj sto evrov lahko dobite točno tisto, kar za svoje delo tudi potrebujete. Osnovni modeli žag blagovne znamke Metabo se tako dobijo za okoli 250 evrov, žage z dodatnimi funkcijami in s tem seveda več možnostmi uporabe pa seveda stanejo nekoliko več. V vsakem primeru smo vam na voljo za dodatne nasvete in vso pomoč pri izbiri.


Ocenite to stran