trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaBaterijski strojiKategorija "Baterijski udarni vijačnik"

Baterijski udarni vijačnik

Med orodje, ki je nepogrešljivo v vsakem domu, spada tudi udarni vijačnik. V vsakem gospodinjstvu se namreč kdaj pojavi potreba po privijanju vijakov, pa če je treba sestaviti pohištvo ali pa zgolj ponovno pritrditi kakšen obešalnik v garderobi. Velika prednost, ki jo ima akumulatorski udarni vijačnik, je zagotovo to, da je zelo lahek in priročen, z ergonomskim ročajem, lahkim ohišjem ter ga lahko uporabljate dobesedno kjer koli. Potrebujete le primerno baterijo in že ga lahko vzamete s seboj ne glede na to, kam greste. Orodje, kot je udarni vijačnik, se dobro obnese v različnih pogojih. Katere so njegove dodatne prednosti, pa preverite spodaj.

Preberi več

Kadar niste povsem prepričani o vseh prednostih akumulatorskega udarnega vijačnika, se spomnite na to, da za njegovo uporabo ne potrebujete kablov oziroma neposrednega priklopa na vir električne energije. V kolikor že uporabljate kakšno akumulatorsko orodje proizvajalca Metabo, potem imate doma tudi že baterije, ki so kompatibilne z udarnim vijačnikom iste znamke. Za polnjenje baterij seveda potrebujete tudi ustrezni polnilnik. Udarni vijačniki iz naše ponudbe so združljivi tudi z baterijskimi paketi in polnilniki blagovnih znamk CAS. Pogosto se akumulatorski udarni vijačnik dobi v kompletu s kovčkom, ki omogoča kar najboljšo hrambo, hkrati pa je tudi priročen za prenašanje in transport. Prednost udarnega vijačnika je tudi ta, da lahko deluje z zelo visokim ali pa nizkim navorom, tako da njegovo delovanje sproti prilagodite nalogi, ki jo mora opraviti. Orodje ima vgrajeno tudi svetilko, ki ves čas omogoča dobro vidnost delovne površine. Preverite našo ponudbo in izberite najboljše akumulatorsko orodje zase.

Prikaz vseh 2 rezultatov

V vsakem osnovnem kompletu orodja je akumulatorski udarni vijačnik preprosto nepogrešljiv. Vabimo vas, da iz naše ponudbe izberete najboljše orodje, ki slovi po svoji kvaliteti, trdnosti, zanesljivosti in dolgi življenjski dobi. V kolikor boste z orodjem ravnali skrbno, ga boste res lahko imeli še dolgo časa. Gre namreč za orodje, ki se odlično obnese v različnih pogojih in ga z veseljem priporočajo tako profesionalni uporabniki kot domači mojstri in celo tisti, ki z orodjem drugače niti nimajo opravka, pa jim takšen vrtalnik pomaga v vsakdanjih situacijah, ko znajo rešiti marsikatero zagato.

Preberi več

Ali lahko z vijačnikom vrtam tudi luknje?

Lahko. V osnovi je res namenjen privijanju vijakov, s primernim nastavkom pa lahko tudi vrtate v različne materiale. V tem primeru morate imeti tudi primerne svedre. Najrazličnejši nastavki, tako za vijačenje kot vrtanje, so vam na voljo v naši trgovini.

Kakšno zaščito ima baterijski udarni vrtalnik?

Med drugim je vijačnik iz naše ponudbe zaščiten pred preobremenitvijo, saj ščiti motor pred pregretjem. Zaradi oblike njegovega ohišja in ročaja je njegova uporaba še preprostejša, menjalnik pa je zaščiten z aluminijastim ohišjem, kar zagotavlja kar najboljše hlajenje in stabilnost. Seveda pa je vaša varnost pri uporabi orodja odvisna tudi od vas samih oziroma vašega ravnanja z vijačnikom.

Kaj se dobi v kompletu?

Akumulatorski udarni vijačnik vam je na voljo v priročnem kovčku, zraven dobite še pripenjalne sponke. Baterije in polnilnik seveda lahko dokupite, a če imate to že doma, novih niti ne potrebujete. Odvisno od tega, v kolikšni meri in kako pogosto ter intenzivno nameravate orodje uporabljati.

NUDIMO:
Kontaktirajte nas

Naložbo vavčer za digitalni marketing izdelavo spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

4.9/5 - (13 votes)