trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaBrusilnikiKategorija "Kotna brusilka"

Kotna brusilka

Orodje, ki je uporabno tako za delo s kovinami kot z betonom ali lesom, je kotna brusilka. Omogoča različne funkcije, ne le brušenje, temveč tudi poliranje in rezanje različnih materialov. Z njeno pomočjo boste svojim popravilom in ustvarjanju dodali nekaj svežega, saj so kotne brusilke zaradi svojih lastnosti znane kot dobre pomočnice pri najrazličnejših opravilih. Izbirate lahko med električnimi in baterijskimi brusilkami, zato vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo. Če niste povsem prepričani, katera kotna brusilka bi bila za vaše razmere najboljše, vam pri izbiri lahko pomagamo.

Preberi več

Brusilke so v večini primerov lahke in preproste za uporabo, z njimi pa lahko obdelujete različne materiale, tudi keramiko, kovino, les in beton. Imajo kvaliteten antivibracijski ročaj, ki olajša delo, so pa tudi kompaktne in omogočajo varno delo v različnih razmerah. Dobra kotna brusilka vam bo služila dobro in dolgo, seveda pa svetujemo, da opravite res premišljen nakup. Razmislite, v kakšne namene boste stroj uporabljali, kako pogosta bo njegova uporaba in podobno. Na ta način potem izberite najboljši izdelek za svoje potrebe. Izbirate lahko namreč tako med električnimi kot baterijskimi brusilkami, slednje se razlikujejo še glede napetosti baterije, električni pa glede moči motorja. Na voljo so tudi plošče različnega premera, mehki zagon, različne zaščite, sistem za menjavo plošče brez orodja, posebej tanko in lahko ohišje ter še in še. V kolikor bi pri nakupu potrebovali pomoč, pa smo tu seveda mi, ki vam bomo znali svetovati in vam predlagati kar najboljši možen nakup v naši spletni trgovini.

Prikaz vseh 7 rezultatov

Brusilke za vsestransko delo

Za obdelovanje različnih materialov je dobrodošla uporaba namenskih plošč – plošča za beton se pri stiku s kovino ne bo obnesla tako kot tista, ki je ustvarjena prav za omenjeni material. Kotna brusilka pogosto omogoča tudi prilagodljivost hitrosti obratov, kar pomeni, da boste lahko z enim samim ročnim strojem rezali, polirali, brusili, odstranjevali umazanijo, ostrili pripomočke ter orodje in še mnogo drugega. Vabimo vas, da si preberete še nekaj najpogostejših vprašanj naših strank in odgovorov nanje. V kolikor bi vas morda zanimalo še kaj, pa vas vabimo, da se obrnete neposredno na nas in nam zastavite vsa potrebna vprašanja.

Preberi več

Koliko bom odštel za dovolj kvalitetno kotno brusilko?

V naši spletni trgovini si lahko ogledate dokaj širok razpon izdelkov, tudi kotnih brusilk znamke Metabo. Spodobna kotna brusilka vam je na voljo za manj kot sto evrov, če želite močnejše in zmogljivejše orodje, pa osnovni model za vas seveda ne bo dovolj. Vabimo vas, da si kar sami ogledate ponudbo in preverite, kaj je tisto, kar potrebujete.

Se lahko dobi tudi baterijsko kotno brusilko?

Seveda, na voljo je tudi akumulatorska različica brusilke, tako da vam res zagotavljamo pestro izbiro. Vedeti pa morate, da je baterijska različica lažja in s tem primernejša za delo na terenu, medtem ko električni stroj pokaže svojo robustno moč povsod, kjer imate možnost priklopa na vir električne energije. In z njim so skrbi o morebitni izpraznitvi baterije odveč.

Ali na kotne brusilke nudite tudi garancijo?

Na vse stroje Metabo nudimo podaljšano, kar triletno garancijo, tako da kar brez skrbi. V primeru popravil pa se lahko kadar koli obrnete na pooblaščene servise – kontakte boste našli na naši spletni strani.

NUDIMO:
Kontaktirajte nas

Naložbo vavčer za digitalni marketing izdelavo spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

4.9/5 - (7 votes)