trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaKategorija "Električni vrtalniki"

Električni vrtalniki

Kvaliteten električni vrtalnik se uporablja zlasti v primerih, ko potrebujete res močno in robustno orodje, ki zdrži večje napore. Električni vrtalniki se odlično obnesejo pri vrtanju betona oziroma zidov, uporabljate jih lahko tudi za vrtanje kovin ali lesa (odvisno od modela), saj imajo vrhunske tehnične lastnosti za takšna opravila. Ustrezno močan motor, variabilno število vrtljajev in druge specifikacije vas bodo zagotovo prepričale v to, da si boste kmalu omislili čisto svoj električni vrtalnik. Vabimo vas, da si ogledate ponudbo naše spletne trgovine in si izberete takšnega, ki bo ustrezal vašim potrebam. Na podlagi česa se je najbolje odločiti?

Preberi več

Pomembne lastnosti električnih vrtalnikov

V ponudbi imamo različne električne vrtalnike in vsak od njih se najbolje obnese v določenih pogojih. Ob nakupu orodja je zato vsekakor pametno premisliti, v katere namene nameravate električni vrtalnik uporabljati. Za vrtanje mehkega lesa bo morda dovolj nekoliko šibkejši vrtalnik, za vrtanje betona pa seveda močnejši. Vse tehnične značilnosti, na katere se je treba pri izbiri ozirati, so zapisane ob posameznih izdelkih v naši spletni trgovini. Med drugim boste s seznama razbrali tudi, kakšne funkcije in koliko vrtljajev posamezni električni vrtalnik omogoča, kakšna je moč motorja, ali je na voljo dodaten pribor in podobno. Tistim, ki želite le najboljše in najmočnejše orodje za udarno vrtanje ter dletanje, priporočamo izbiro kombiniranega kladiva KHEV 5-40 BL. Z močjo motorja 1150 W, najvišjo energijo udarca 8,7 J in zaščito pred pregretjem. Vsi električni vrtalniki v naši ponudbi so ergonomsko oblikovani, kar pomeni, da se lepo prilagajo rokam, hkrati pa imajo vgrajeno vse potrebno za blaženje udarcev in zmanjševanje vibracij. Našo ponudbo si lahko ogledate spodaj.

Prikaz vseh 7 rezultatov

Pri izbiri vam lahko pomagamo

Če niste povsem prepričani, kakšno orodje bi izbrali za svoje potrebe, smo vam ves čas na voljo za vprašanja. Naši strokovnjaki vam bodo podali koristne nasvete in priporočili izdelek, ki vam bo pisan na kožo. Električni vrtalnik, ki ga boste izbrali, se bo odlično obnesel v različnih situacijah. Dovolite mu, da vam pokaže svojo moč in vsestranskost, kar orodje Metabo zagotovo nudi. Proizvajalec, ki stavi le na najboljše, je svojo pot našel tudi do naših prodajnih polic, zato vas vabimo, da si ogledate ponudbo tudi drugih strojev – tako električnih kot akumulatorskih. V nadaljevanju pa si preberite še nekaj najpogostejših vprašanj, ki si jih zastavljajo naše stranke, ter odgovorov nanje.

Preberi več

Kakšne funkcije vse omogoča električni vrtalnik?

Poleg osnove, torej vrtanja, električni vrtalniki omogočajo tudi udarno vrtanje in dletanje. To pomeni, da lahko samo z enim orodjem vrtate tako les kot druge materiale, hkrati pa dobesedno rušite zidove. Če bi vrtalnik bolj kot ne potrebovali samo za vrtanje lesa, izberite šibkejši stroj, če boste vrtali beton, pa se vam bo seveda najbolje obnesel močnejši.

Kako varna je uporaba električnega vrtalnika?

Vrtalniki v naši ponudbi imajo funkcije, ki omogočajo kar najvarnejšo uporabo: zaščita pred nenamernim vklopom, zaščita motorja pred pregretjem, mehanska varnostna zaklopka, ki preprečuje okvare, blaženje, ergonomska oblikovanost in še kaj. Orodje je za uporabo varno – seveda pod pogojem, da z njim pravilno rokujete.

Ali na izbrani električni vrtalnik nudite garancijo?

Na vse stroje Metabo nudimo podaljšano, kar triletno garancijo, tako da kar brez skrbi. V primeru popravil pa se lahko kadar koli obrnete na pooblaščene servise – kontakte boste našli na naši spletni strani.

5/5 - (11 votes)