trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

00

Cart

DomovPogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Vprašanja o produktih
Dostava in osebni prevzem

Izdelke, ki so naročeni do 12:00 običajno odpošljemo še isti dan.

Osebni prevzem je možen še isti dan, če je izdelek NA ZALOGI.

Lokacija osebnega prevzema:

Kovinoprodaja Trebnje d.o.o.,  PE: Slovenska vas

Slovenska vas 5, 8232 Šentrupert.

Načini plačila

PLAČILO OB PREVZEMU

Z gotovino lahko plačate ob prevzemu artikla na prevzemnem mestu Kovinoprodaja.si (Slovenska vas 5, 8232 Šentrupert).

Na prevzemnem mestu Kovinoprodaja.si (Slovenska vas 5, 8232 Šentrupert)  je možno plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club).

PLAČILO PREKO SPLETA

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard in Visa).

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb Oddaj naročilo se vam bo odprlo pojavno okno PayU plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…) V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po kliku na gumb plačaj vas preusmeri na stran kamor vpišete kodo ki jo prejmete v sms sporočilu od vaše banke.

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na trgovina@kovinoprodaja.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

PLAČILO PREKO PREDRAČUNA

Z nakazilom na račun podjetja Kovinoprodaja Trebnje d.o.o. po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Kovinoprodaja Trebnje d.o.o.

Elegantna ženska kapa - Pingo Shop

Poškodovan paket

Če na paketu vidite zunanje poškodbe, na primer luknjo v škatli, lahko zavrnete prevzem ali pa lahko vsebino paketa preverite ob dostavi skupaj s kurirjem. Kurir bo to dokumentiral v zapisnik o poškodbi, ki ga vi potrdite.

Garancija

Najhitrejši način uveljavljanja reklamacije je neposredno pri pooblaščenem serviserju. Tukaj najdete seznam pooblaščenih serviserjev. V primeru, da na seznamu ni navedenega pooblaščenga serviserja za vaš artikel oz. blagovno znamko nas lahko kontaktirate na trgovina@kovinoprodaja.si. Artikel lahko na servis prinesete osebno ali ga pošljete po pošti.