trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

00

Cart

DomovTrgovinaBaterijski strojiKategorija "Baterijski vrtalniki"

Baterijski vrtalniki

Ena od velikih prednosti akumulatorskega orodja je zagotovo njegovo preprosto upravljanje, saj za delovanje ne potrebuje kablov, poleg tega pa je izredno lahko in hkrati tako kompaktno, da lahko z njim opravljate tudi zahtevnejša dela. Baterijski vrtalnik je orodje, ki zlasti v zadnjih letih ne sme manjkati v nobeni delavnici, prav tako ga zelo pogosto najdemo tudi v domačih garažah in delavnicah, kjer ga s pridom uporabljajo domači mojstri. V vsakem domu se namreč kdaj pojavi potreba po kakšnem popravilu, ki vključuje tudi vrtanje lukenj. In akumulatorski vrtalnik je zagotovo tako osnovno in vsestransko orodje, da ga preprosto morate imeti – ne glede na to, kje živite. A katerega točno izbrati?

Preberi več

Zase izberite le najboljše

V spletni trgovini imamo na voljo bakterijske vrtalnike in vijačnike priznane znamke Metabo. Takšno orodje je res vsestransko, saj ga lahko uporabljate tako za vrtanje lukenj kot vijačenje – potrebujete le prave nastavke. V kompletu boste tako dobili najoptimalnejši baterijski vrtalnik za vaše potrebe z res kvalitetnim držalom nastavkov, ki ga boste lahko uporabljali še dolga leta. V kolikor potrebujete tudi nastavke, vam lahko o izbiri svetujemo glede na vaše potrebe in želje. Nekatere modele vrtalnikov pri nas dobite tudi v priročnem in ličnem kovčku, ki omogoča lažje prenašanje, hrambo ter seveda dodaten prostor za shranjevanje nastavkov, baterij in drugih pripomočkov, ki jih potrebujete za opravljanje svojega dela – doma ali na terenu.

Akumulatorski vrtalnik se bo vedno znova izkazal za vašega zvestega pomočnika. Paziti morate le na to, da boste imeli na zalogi dovolj baterij, ki vas ne bodo pustile na cedilu, prav tako morate imeti doma kvaliteten polnilec za baterije, ki ga prav tako dobite pri nas. V kolikor bi potrebovali kakršno koli pomoč ali zgolj nasvet, pa smo ves čas tu za vas.

Prikaz vseh 8 rezultatov