trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaBaterijski strojiKategorija "Baterijski vrtalniki"

Baterijski vrtalniki

Ena od velikih prednosti akumulatorskega orodja je zagotovo njegovo preprosto upravljanje, saj za delovanje ne potrebuje kablov, poleg tega pa je izredno lahko in hkrati tako kompaktno, da lahko z njim opravljate tudi zahtevnejša dela. Baterijski vrtalnik je orodje, ki zlasti v zadnjih letih ne sme manjkati v nobeni delavnici, prav tako ga zelo pogosto najdemo tudi v domačih garažah in delavnicah, kjer ga s pridom uporabljajo domači mojstri. V vsakem domu se namreč kdaj pojavi potreba po kakšnem popravilu, ki vključuje tudi vrtanje lukenj. In akumulatorski vrtalnik je zagotovo tako osnovno in vsestransko orodje, da ga preprosto morate imeti – ne glede na to, kje živite. A katerega točno izbrati?

Preberi več

Zase izberite le najboljše

V spletni trgovini imamo na voljo bakterijske vrtalnike in vijačnike priznane znamke Metabo. Takšno orodje je res vsestransko, saj ga lahko uporabljate tako za vrtanje lukenj kot vijačenje – potrebujete le prave nastavke. V kompletu boste tako dobili najoptimalnejši baterijski vrtalnik za vaše potrebe z res kvalitetnim držalom nastavkov, ki ga boste lahko uporabljali še dolga leta. V kolikor potrebujete tudi nastavke, vam lahko o izbiri svetujemo glede na vaše potrebe in želje. Nekatere modele vrtalnikov pri nas dobite tudi v priročnem in ličnem kovčku, ki omogoča lažje prenašanje, hrambo ter seveda dodaten prostor za shranjevanje nastavkov, baterij in drugih pripomočkov, ki jih potrebujete za opravljanje svojega dela – doma ali na terenu.

Akumulatorski vrtalnik se bo vedno znova izkazal za vašega zvestega pomočnika. Paziti morate le na to, da boste imeli na zalogi dovolj baterij, ki vas ne bodo pustile na cedilu, prav tako morate imeti doma kvaliteten polnilec za baterije, ki ga prav tako dobite pri nas. V kolikor bi potrebovali kakršno koli pomoč ali zgolj nasvet, pa smo ves čas tu za vas.

Prikaz vseh 6 rezultatov

Pestra dodatna ponudba

Ker se zavedamo, da je izbrani baterijski vrtalnik le eden od nujno potrebnih strojev vsakega domačega mojstra, ljubiteljskega mizarja ali profesionalca, smo vam pripravili bogato ponudbo dodatnih pripomočkov in orodja. V naši spletni trgovini boste dobili res le tisto najboljše – številne izdelke, ki so zasnovani tako, da vam omogočajo lažje opravljanje vsakovrstnih del. In to ne glede na to, kako pogoste boste vrtalnik uporabljali. Za odlično rešitev se bo izkazal tudi, ko bo treba priviti kakšen vijak, vedno znova pa bo lahko vaš zvesti spremljevalec tudi tam, kjer ne boste imeli dostopa do virov električne energije, saj akumulatorski vrtalnik za svoje delovanje potrebuje zgolj napolnjeno baterijo. V nadaljevanju pa si preberite še nekaj najpogostejših vprašanj, ki si jih zastavljajo naše stranke, ter odgovorov nanje.

Preberi več

Ali lahko z baterijskim vrtalnikom vrtam tudi druge materiale, ne le les?

Seveda, takšni vrtalniki so dovolj močni za vrtanje lesa, plastike in tudi kovine ter podobnih materialov. Pri tem pa je seveda pomembno zlasti, kakšen sveder uporabljate, saj vsi niso primerni za vse materiale.

Ali v kompletu dobim tudi baterijo in polnilnik zanjo?

To je odvisno zlasti od modela, ki ste ga izbrali. V kolikor imate doma že polnilnik za baterije iste znamke, kot je vaš novi vrtalnik, še enega skorajda ne bi potrebovali. Če baterijsko orodje kupujete povsem na novo, pa boste seveda potrebovali tako polnilnik kot kakšno dodatno baterijo (ko se ena baterija izprazni, imate takoj na voljo drugo, napolnjeno). Nekateri naši vrtalniki so vam zato na voljo kot povsem osnovna enota (brez baterije), spet drugi se dobijo v kompletu z baterijo in lahko tudi s polnilnikom baterij.

Ali na izbrani baterijski vrtalnik nudite garancijo?

Na vse stroje Metabo nudimo podaljšano, kar triletno garancijo, tako da kar brez skrbi. V primeru popravil pa se lahko kadar koli obrnete na pooblaščene servise – kontakte boste našli na naši spletni strani.

5/5 - (9 votes)