trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaBaterijski strojiKategorija "Vbodne žage"

Vbodne žage

Brez priročne vbodne žage si marsikateri mizar ali domači mojster svojega življenja skorajda ne predstavlja več. Vbodna žaga je namreč res priljubljeno orodje, saj omogoča tudi opravila, ki jih druge vrste žag ne. Uporablja se namreč zlasti za žaganje krivulj in najrazličnejših oblik, saj je okretna, vodljiva, lahka, natančna in ubogljiva. Z njo pa ne obdelujemo le lesa in lesnih produktov, temveč tudi druge materiale, na primer plastiko, karton ali celo kovino – vse je odvisno od same žage, njenih tehničnih specifikacij ter rezila, ki ga za delo uporabljamo. Vas zanima še več o tem, zakaj bi bila vbodna žaga res smiseln nakup?

Preberi več

Največja prednost vbodne žage je zagotovo njena sposobnost, da natančno žaga tudi zelo zahtevne vzorce, saj ima ozko rezilo, ki omogoča okretno gibanje stroja. Ta pa je na splošno zelo vodljiv, saj je lahek in oblikovan tako, da se lepo prilega roki. Njeno ohišje je izdelano prav z namenom, da omogoča kar najpreprostejše rokovanje, saj njegova površina ne drsi, nudi pa lahko tudi številne dodatne funkcije in pripomočke, kot so možnost posebno hitre menjave žagnega lista, možnost izpiha odrezkov, dodatni odsesovalni nastavki, zaščitno stekelce, usmerjevalnik odrezkov in še kaj. Pametno je, da se vbodna žaga kupi kar v setu skupaj s kovčkom, saj si tako zagotovite preprostejše možnosti skladiščenja in transporta, prav tako boste v času skladiščenja in prevoza poskrbeli, da bo stroj ostal karseda čist. Svetujemo izbiro akumulatorske oziroma baterijske vbodne žage, ki navdušuje s svojo lahkotnostjo, okretnostjo in trdoživostjo. Preverite našo ponudbo.

Prikaz rezultata

Nepogrešljiv pripomoček v vsaki delavnici

Ne glede na to, v kolikšni meri se ukvarjate z lesom ali drugimi materiali,  vbodna žaga se pogosto izkaže za edino vrsto orodja, ki vam lahko pomaga do kar najboljše rešitve. Je treba na hrbtni strani omare izrezati luknjo za odtok ali električno napeljavo? V pomočjo vrtalnika in vbodne žage boste težavo hitro rešili. Bi želeli ustvariti prav poseben okras ali dekorativni predmet, želite morda preizkusiti svojo ustvarjalnost? Vbodna žaga omogoča žaganje zahtevnih vzorcev, krogov in nepravilnih oblik, hkrati pa se zlahka premika in obrača po vaših željah. Ko si jo boste omislili, bo kmalu postala vaša dobra prijateljica. Preberite še nekaj pogostih vprašanj in naših odgovorov nanje.

Preberi več

Na kaj je treba gledati pri nakupu vbodne žage?

Vbodne žage so lahko električne ali akumulatorske. Pri nakupu preverite podatke o napetosti baterije, podatke o globini reza, o teži, o številu stopenj osciliranja, podatke o morebitnih dodatnih pripomočkih (kovček, ključi, nastavki) …

Kaj vse lahko žaga vbodna žaga?

Običajne vbodne žage so primerne za obdelovanje masivnega lesa, vezanih plošč, iverala in drugih lesnih produktov, primerno rezilo pa žaga tudi druge materiale, tako da so vbodne žage res vsestransko orodje.

Ali na vbodno žago nudite garancijo?

Na vse stroje Metabo nudimo podaljšano, kar triletno garancijo, tako da kar brez skrbi. V primeru popravil pa se lahko kadar koli obrnete na pooblaščene servise – kontakte boste našli na naši spletni strani.

4.9/5 - (12 votes)