trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaKategorija "Akumulatorske Metabo baterije"

Akumulatorske Metabo baterije

Za najoptimalnejše delovanje baterijskega orodja znamke Metabo boste seveda potrebovali tudi baterije. Metabo baterije se lahko uporabljajo za najrazličnejše orodje, ki ga uporabljate tako doma kot v delavnici, garaži ali na terenu. Baterijsko orodje je na splošno zelo priročno, lahko in primerno za transport, hkrati pa tudi zmogljivo. Ko je ena baterija v uporabi, je dobro, da imate napolnjeno še eno – za tisti trenutek, ko uporabljana ne omogoča več optimalne rabe. Metabo baterije seveda zahtevajo polnjenje, zato mora imeti primeren polnilnik, ki ga priključite na vir električne energije. Vas zanima še več podrobnosti?

Preberi več

Raznolika ponudba baterij za orodje Metabo

Marsikateri mojster ima polnilnik ves čas nameščen nekje v delavnici, seveda pa ga lahko odnesete tudi s seboj ter ga na vir električne energije priklopite na terenu. V naši ponudbi imamo različne Metabo baterije, ki se dobijo skupaj s polnilniki, zato vas vabimo, da si jo ogledate in dobro premislite, kateri set bi bil za vaše potrebe kar najboljši. Baterije se med seboj namreč razlikujejo po napetosti, kapaciteti, energiji, teži, medtem ko so vse, ki jih pri nas lahko kupite, tipa Li-Power, ki slovi po svoji kvaliteti. Sodobne baterije so izdelane tako, da nudijo inteligentno upravljanje, imajo dolgo življenjsko dobo, opremljene so s patentirano tehnologijo polnjenja Air Cooled, stalnim elektronskim nadzorom posameznih celic, procesnim krmiljenjem upravljanja, prikazom kapacitete … V času skladiščenja (ko jih ne uporabljate) se Metabo baterije praznijo minimalno, tako da so res najboljša izbira za vaše orodje znamke Metabo. Oglejte si ponudbo naših izdelkov in se odločite za komplet baterij skupaj s polnilnikom po vaši meri.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Prepričani smo, da bi vam kakšen nasvet, kako ravnati z baterijami, morda prišel prav. Vedno kupite originalne, saj so te z orodjem znamke Metabo najbolj kompatibilne in bodo tudi delovale kar najbolje ter najdlje. Metabo baterije bodo torej odlično podpirale orodje, ki ga morda že imate. Pomembna pa je tudi splošna skrb za baterije. Nikoli ne dovolite, da se popolnoma izpraznijo, prav tako jih nikoli ne smete predolgo pustiti v polnilniku. Baterije za orodje so občutljive tudi na nenadne temperaturne spremembe in vlažno okolje. Pripravili smo še nekaj pogostih vprašanj, ki nam jih postavljajo stranke, ter naših odgovorov nanje.

Preberi več

Kako naj skrbim za Metabo baterije?

Poleg zgornjih nasvetov upoštevajte še priporočilo o rednem čiščenju baterij, saj te ne marajo prahu in umazanije. Baterije vedno vstavljajte v originalno orodje iste znamke, prav tako jih shranjujte na suhem in zračnem mestu. Najbolje je, da imate za to namenjene kovčke, ki jih prav tako dobite v naši spletni trgovini.

Kaj vsebuje komplet baterij Metabo?

Največkrat v kompletu dobite nekaj baterij in polnilnik zanje, lahko tudi priročen kovček, namenjen varnemu shranjevanju in transportu kompleta. Povprašajte nas o možnosti, z veseljem vam bomo svetovali.

Ali na baterije nudite garancijo?

Da, nudimo podaljšano, kar triletno garancijo, tako da kar brez skrbi. Baterije Metabo so na splošno znane kot zelo vzdržljive in lahke baterije z dolgo življenjsko dobo kljub številnim polnjenjem.

5/5 - (9 votes)