trgovina@kovinoprodaja.si

Pišite nam!

 

 

00

Cart

DomovTrgovinaBaterijski strojiKategorija "Baterijsko kladivo"

Baterijsko kladivo

Kvalitetno akumulatorsko udarno kladivo se z izzivi, ki jih prinašajo gradnja, obnova ter druga podobna dela, sooča več kot odlično. Še pred nekaj leti bi morda zvesto trdili, da orodje za obdelovanje betona dobro deluje le s pomočjo neposrednega priklopa na električno energijo, dandanes pa se na trgu dobi že tako vrhunsko baterijsko orodje, da boste z njim lahko kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Udarno kladivo, izdelano po zadnjih standardih, ima veliko surove sile in energije, nenehni tehnološki napredek pa je poskrbel za to, da lahko tudi z brezžično različico udarno vrtate in dletate – kvalitetno in hitro.

Preberi več

Akumulatorsko udarno kladivo s seboj seveda prinaša številne prednosti. Med tistimi, nad katerimi se navdušujejo vsi uporabniki, je seveda njegova vsestranskost. Ker deluje na baterijo, ga lahko uporabljate kjer koli in kadar koli. Pozabite na kable in nenehno skrb o tem, kako boste orodje priklopili na elektriko. V kolikor imate polno baterijo in na zalogi morda še eno napolnjeno, bo vaš dan na terenu potekal brezhibno. Seveda, če uporabljate baterijsko orodje, potrebujete tako baterije kot ustrezen polnilnik, a če imate več orodja iste znamke, lahko baterije uporabljate za vse, hkrati pa bo za vse dovolj tudi samo en polnilnik, ki ga pač morate priklopiti na električno energijo. Udarno kladivo iz naše ponudbe (znamke Metabo) je kompatibilno z vsemi 18 V baterijskimi paketi in polnilci blagovnih znamk CAS, tako da kar brez skrbi. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo in svojo zbirko baterijskega orodja dopolnite z enim od vrhunskih modelov kakovostnih udarnih kladiv, ki pred seboj rušijo še tako trdne zidove.

Prikaz vseh 2 rezultatov

Katero akumulatorsko udarno kladivo izbrati?

V naši ponudbi boste našli več vrst udarnih kladiv, pri čemer seveda izstopajo lastnosti, kot so najvišja energija udarca, najvišje število udarcev, mehanizmi zagotavljanja varnosti, možnost uporabe več funkcij in podobno. Orodje lahko dobite tudi v priročnem kovčku, ki omogoča kar najboljšo hrambo, hkrati pa preprosto prenašanje in transport orodja. Akumulatorsko orodje je znano po tem, da je lahko, ročaj je oblikovan ergonomsko, preprost je za uporabo, njegove uporabe pa se zlahka naučijo tudi čisti začetniki. V nadaljevanju smo pripravili še nekaj najpogostejših vprašanj, ki naj jih zastavljajo naše stranke, in odgovorov nanje.

Preberi več

Kakšne cene dosega udarno kladivo, ki deluje na baterije?

Odvisno od tehničnih specifikacij, funkcij, dodatnih nastavkov in drugih lastnosti orodja. Za res vrhunski model boste odšteli manj kot 300 evrov, prepričani pa ste lahko, da boste za ta denar dobili res tisto najboljše. Proizvajalec Metabo slovi po svoji kakovosti, njegovo orodje pa je vzdržljivo in dolgoživo, tako da vam bo zvesto še dolga leta.

Kakšne funkcije nudi takšno kladivo?

Udarna kladiva se pogosto ponašajo z več funkcijami, kar pomeni, da nudijo udarno vrtanje, vrtanje in dletanje, torej več opravil v enem. Za različna opravila pa seveda potrebujete različne nastavke. Poleg vsega je treba takšno orodje tudi znati uporabljati, a tudi če ste popoln začetnik, boste kaj kmalu dobili tudi pravi občutek, kako z orodjem rokovati.

Kako preprečiti prašenje pri vrtanju?

V ponudbi imamo akumulatorska udarna kladiva, ki vsebujejo poseben odsesovalni nastavek. Ta omogoča brezprašno vrtanje oziroma sproti poskrbi, da vas prah, ki ob vrtanju nastaja, ne bo motil. Pri izbiri vam lahko tudi pomagamo, zato nas lahko o dodatnih podrobnostih tudi še povprašate.

4.9/5 - (11 votes)