Sabljasta žaga je eno izmed najpogosteje uporabljanih električnih orodij v gradbeništvu in domačem vrtnarstvu. To orodje omogoča rezanje različnih materialov, kot so les, plastika in kovine. Tradicionalno so sabljaste žage napajane iz električnega omrežja, vendar se je nedavno pojavila nova generacija – akumulatorska sabljasta žaga, ki ponuja večjo svobodo pri delu, saj ni več omejena z dolžino električnega kabla. Poleg tega akumulatorska tehnologija zagotavlja neomejeno delovno dobo in manjšo težo, kar omogoča enostavnejšo in učinkovitejšo uporabo.

Sabljaste žage so idealne za rezanje številnih vrst materialov, kot so lesene letve, veje, plastične cevi in kovinske plošče. Delo s sabljasto žago je hitrejše in enostavnejše, kot z drugimi orodji, kot so ročne žage ali žage za rezanje lesa. Sabljasta žaga omogoča natančno in gladko rezanje, zaradi česar je idealna za številne vrste projektov, na primer gradnja ograj, oprema za vrt in drugi domači projekti.

Značilnosti akumulatorske sabljaste žage je lažja in bolj priročna uporaba

Če ste gradbenik ali vrtnar, bo žaga zagotovo pomagala pri številnih opravilih. Če iščete orodje, ki vam bo omogočilo enostavno in učinkovito rezanje različnih materialov, potem je sabljasta žaga prava izbira za vas. Akumulatorska žaga je nova generacija električnega orodja, ki omogoča lažjo in bolj priročno uporabo. Ključne značilnosti tega orodja so brezžična svoboda in manjša teža, kar omogoča enostavnejšo uporabo in večjo učinkovitost. Akumulatorska sabljasta žaga ne zahteva električnega kabla, zato se lahko uporablja kjerkoli, ne glede na razdaljo od električnega vtičnice.

Teža akumulatorske sabljaste žage je znatno manjša, kot pri tradicionalnih sabljastih žagah, kar omogoča lažjo uporabo in manj utrujenosti med delom. Akumulatorska sabljasta žaga je precej manjša in kompaktnejša, zato jo lahko brez težav prenašate in shranite.

Druga pomembna značilnost akumulatorske sabljaste žage je njena delovna doba. Zaradi akumulatorske tehnologije lahko ta orodje deluje brez prekinitev, dokler ni potrebno napolniti baterijo. To omogoča neomejen delovni čas in večjo produktivnost. Vse te značilnosti skupaj naredijo akumulatorsko sabljasto žago idealno orodje za številna opravila.

Možnosti dela z akumulatorsko sabljasto žago

Akumulatorska sabljasta žaga je univerzalno orodje, ki ga lahko uporabite za številne različne naloge. Je zelo vsestranska in se lahko uporablja za rezanje lesa, plastike, jekla in druge materiale. To omogoča, da je akumulatorska žaga idealna izbira za vrtnarje, rokodelce, gradbince in vsakogar, ki potrebuje orodje za rezanje. Akumulatorska sabljasta žaga se uporablja tudi za rezanje velikih kosov lesa, kot so stebri in nosilci, kar bi s tradicionalno sabljasto žago pogosto zahtevalo več časa in truda. Prav tako se lahko uporablja za rezanje manjših kosov lesa, kot so palice in plošče, kar pomeni, da je akumulatorska žaga idealna izbira za delo z lesenimi modeli in izdelki.

Če iščete orodje za rezanje oblikovanega lesa, potem je akumulatorska žaga prava izbira. Z njo lahko enostavno režete po obrisih, krivuljah in drugih težjih vzorcih. Orodje lahko nastavite tudi na različne nagibe, zato se lahko uporablja za rezanje kosov lesa pod različnimi koti.

Prednosti akumulatorske sabljaste žage  SSE 18 LTX BL (602267840) metaBox 145 L

Baterijska sabljasta žaga SSE 18 LTX BL (602267840) metaBox 145 L je zmogljiva večnamenska žaga lisičarka, ki ima majhno težo in mehak kotni ročaj, ki ponuja veliko delovnega udobja. V kombinaciji z edinstvenim Metabo brez-krtačnim motorjem zagotavlja najučinkovitejše rezanje. Robustno, tlačno lito aluminijasto ohišje menjalnika in Vario elektronika za delo s konstantnim številom hodov, primernim za material, ki ga obdelujete, dodatno prispevata k izjemnim delovnim rezultatom. Stikalo za dodajanje plina z blokado za trajno delovanje ter možnost vpenjanja lista žage, obrnjenega za 180°, sta primerna za  žaganje nad glavo.

Metabo “Quick” sistem za hitro menjavo lista brez orodja in brez orodja nastavljivo omejevalo globine za najboljši izkoristek žaginega lista ter večstransko uporabo, kot so npr. potopni rezi, dodatno prispevata k izjemnemu delu z žago. Vgrajena LED svetilka za dobro osvetlitev linije reza in gonilo zaščiteno pred prahom in škropljenjem vode še dodatno zagotavljata učinkovito in varno delo.

Ob široki paleti Metabo žaginih listov za mnogovrstno uporabo in inteligentni rešitvi metaBOX za transport in skladiščenje, je sabljasta žaga idealna izbira za vse, ki potrebujejo zmogljivo, učinkovito in varno delo z žago. Obseg dobave ne vključuje baterijskega paketa in polnilca, vendar lahko kupite storitev “Full Service”, ki vam zagotavlja popolno zaščito, popravila v času 3-letne garancijske dobe in brezplačno zaščito proti kraji.

Akumulatorska žaga Metabo je idealna izbira za vse, ki iščete zmogljivo, a hkrati lahko in enostavno orodje za različna opravila. Njena robustna konstrukcija, zmogljiv brezkrtačni motor, Vario elektronika in številne druge funkcije omogočajo učinkovito in enostavno delo. Zato se to žago splača kupiti, saj zagotavlja visoko kakovost in učinkovitost za vse potrebe vrtanja, žaganja in vijačenja.